Elaboracions

La pastisseria i les tradicions

La pastisseria sempre ha anat molt vinculada a les tradicions de la nostra terra. Elaboracions com les mones de Pasqua, la coca de Sant Joan, el tortell de Reis, els panellets per Tots Sants, el pastís de la Diada de l'11 de setembre o el pastís de Sant Jordi, entre d'altres, són un clar exponent d'aquest lligam.

 

La pastisseria tradicional

Hi ha una sèrie d'elaboracions clàssiques que es mantenen impertorbables tot i el pas del temps. El motiu? Perquè estan boníssimes! El tortell de massapà, els bracets de gitano, la pasta seca, les lioneses o la rebosteria són alguns exemples d'aquesta pastisseria tradicional. 

 

La nova pastisseria

Una pastisseria dinàmica i en ocasions sorprenent (per les textures, les combinacions, els sabors) que nosaltres presentem en forma de mousse semi-fredes de iogurt amb préssec, coco i mango o llimona i xocolata blanca, entre d'altres.

 

La pastisseria i les ocasions especials

És indubtable que la pastisseria s'ha fet un lloc en les nostres celebracions familiars, amb amics o a l'empresa. Des de pastissos de casament a aperitius per una festa d'aniversari, passant pel catering d'una reunió a la feina o un cafè amb pastes per celebrar l'arribada del nounat.

 

La pastisseria i la xocolata

El cacau (i la xocolata) va arribar a les nostres terres fa centenars d'anys, i és evident que ho va fer per quedar-se. Ens encanta fer ús (fins i tot abús en determinats casos) de la xocolata en les nostres elaboracions artesanals: Bombons, encenalls, trufes gelades, rajoles de xocolata amb i sense sucre, pastís Sacher, bombó de músic, brownie o xocolata desfeta, entre molts altres. 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Andreví pastissers

Llamar

E-mail

Cómo llegar