Qui som?

Les persones

Pastisseria Andreví fou fundada l'any 1943 per Prudenci Andreví. Vingut de Biosca (província de Lleida) va tenir l'encert d'elegir el poble de Castellar del Vallès (a la província de Barcelona) per instal·lar la pastisseria que tan anhelava. L'acollida de la gent del poble fou molt positiva i en poc temps va aconseguir una fidel clientela.

  

Xavier Andreví, fill del fundador, va mostrar interès per l'ofici del seu pare des de petit. Inicialment va treballar a càrrec de grans mestres pastissers de la comarca, fins que a l'edat de 18 anys va entrar a formar part del negoci familiar. Durant anys, pare i fill vetllaren per anticipar-se a les necessitats del client i oferir un producte de primera qualitat.

 

Amb la jubilació d'en Prudenci, el seu fill Xavier va passar a dirigir la pastisseria. Mantenint el bon saber fer del seu pare, en Xavier ha aconseguit consolidar la pastisseria com una de les millors pastisseries artesanes de la comarca.

 

Amb el Marc Andreví, fill del Xavier, es dóna entrada a una tercera generació de pastissers. Format professionalment al Gremi de Pastissers de Barcelona, en Marc s'ha incorporat progresivament a l'obrador de la pastisseria, aportant una visió fresca del que ha de ser la pastisseria del futur.

 

Actualment, pare i fill (o fill i nét, en Xavier i en Marc), matinen dia rera dia amb la mateixa il.lusió per oferir elaboracions artesanes de pastisseria acabades de fer. 

 

Però tot això no hauria estat possible sense la gran ajuda de la dona pastissera, primer amb na Joanita Cañellas (esposa d'en Prudenci) i actualment amb na Maite Truyols (esposa d'en Xavier), que des del mostrador de la pastisseria han atès durant tots aquests anys als nostres clients i amics.

 

Les pastisseries

L'any 1943 iniciem l'aventura des de la pastisseria del carrer Major, 54 de Castellar del Vallès. A nosaltres ens agrada referir-nos a ella com la pastisseria mare: 

 

L'agost del 2004 obrim una nova pastisseria, molt més àmplia i amb zona de cafeteria i degustació inclosa, al carrer Prat de la Riba, 32 del mateix Castellar.

 

I el 17 d'octubre de 2018 traslladem la pastisseria del carrer Major, 54 cap a un nou emplaçament, més gran i amb servei de cafeteria també, al carrer Sala Boadella, 8.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Andreví pastissers

Llamar

E-mail

Cómo llegar